Nyheter


Januari 2019

Conto Sertoli Salis finns nu i ny årgång på 55 Systembolag från Arvidsjaur i norr till Malmö i söder. Vinet har fått fina recensioner av bland annat Svenska Dagbladet, Allt om Vin och Vinbanken:
Svenska Dagbladet
https://www.svd.se/grube-listar-sex-favoriter-i-fredagens-s…
Allt om vin 
https://www.expressen.se/…/hakans…/nytt-rott-i-manga-stilar/
Vinbanken 
https://vinbanken.se/…/recension-roda-viner-sma-partier-1-…/

Artikel: 91756 på Systembolaget
https://www.systembolaget.se/…/roda-v…/capo-di-terra-9571601

September 2018

Det finns nu hela tre viner från oss på Systembolagets hyllor: San Brunone och Conti Sertoli Salis finns under en begränsad tid i utvalda butiker. I det fasta sortimentet i butiker över hela landet finner man Starmont Merlot.

Mars 2018

Nu finns vår trevliga Pouilly-Fumé från Chateau de Tracy, 375 ml, på utvalda Systembolag runt om i landet. Ett härligt och fräscht vitt vin som gifter sig utmärkt till fisk och skaldjur. Samma vin, 750 ml, finns i beställningssortimentet.

Januari 2017

Välkommen att titta in till champagnehuset Brimoncourt:

December 2016

Ny producent hos oss: Tábula som vi har fyra fina röda viner ifrån: Damana 5, Damana Crianza, Tábula och Gran Tábula. Samtliga fyra viner innehåller 100% tempranillo men har lagrat olika länge på olika typer av fat.

Juli 2016

Nu finns den trevliga rieslingen från Ribeauvillé i Systembolagets beställningssortiment: Riesling Organic, nr: 70632.

Anledningen till att det är just nyckelpigor på etiketten är för att nyckelpigor är ett mycket finurligt sätt för att biologiskt bekämpa diverse ohyra från vinstockarna. Nyckelpigor ger sig inte alls på stockarna eller vindruvorna, men om det finns ohyra som t ex ullöss så ger sig nyckelpigorna gärna sig på dessa och därmed så behöver man inte bespruta odlingarna för att förhindra ohyrans framfart.

Februari 2016
1-Foto till hemsidan

Ett nytillskott till vårt sortiment –  en av Parker’s favoriter! Från Domaine Saint Prefert kommer ett antal båda röda och vita Châteauneuf-du-pape.

Viner med hög fyllighet och fina karaktärer, tydliga dofter och smaker.

Oktober 2015

Skrubbes Wines samarbetar med Magnum Wines och kan därmed erbjuda ett fantastiskt utbud av bordeaux-viner
Hela sortimentet finner du här.

September 2015

Vi har från och med nu också de fina portföljerna av viner som kommer från Starmont, U.S.A och Spioenkop, Sydafrika.

StarmontWVandSLogo
spioenkop

Juni 2015

grappa

Vi är stolta att presentera våra senaste tillskott: ”Spinning top” från Nya Zeeland! Finns på ett urval restauranger som t ex Shanti Shanti i Marstrand och Restaurang Grappa i Varberg. Spinning Top är ett friskt och härlig Sauvignon Blanc från Marlborough som passar som aperitif, till skaldjur eller hård-ostar. Med andra ord perfekt till sommarens alla fina kvällar